Ozonized vai e fai ma sui i le fa'amama lima fa'avae ava malosi

Osone gas (O3) masalo na muai iloa e le Dutch chemist (van Marum), ae o uluai suʻesuʻega faʻapitoa na faia e Christian Friedrich Schönbein i le tusa o le 1840. Na ia matauina le manogi uiga o se eletise ma faaigoa le kesi e faʻatatau i le upu Eleni. “ozein” (sagi).Osone e gaosia mai afi eletise pe a vaeluaina e le eletise (se aloiafi) se mole okesene i ni okesene se lua, ona fausia ai lea o le mole osone le mautu e tusa ai ma le tali O + O2 → O3.E tusa ai ma le paleni paleni 2O3 ⇋ 3O2, lea e vave ona pala le osone i le O2 (t½ = 20–30 min), e manaʻomia e tatau ona gaosia i le nofoaga o loʻo faʻaaogaina ai.Pe a pala, o le O3 e galue o se oxidant ma le tatalaina o radical free.I le avea ai ma se oxidant, o le osone o loʻo i ai mea faʻamaʻi faʻamaʻi e faasaga i siama, viruses ma protozoa, ma na faʻaaogaina muamua mo le faʻamaʻi lautele o le vai.Mulimuli ane, sa faaaogā le osone i le tumama o meaʻai, faatoʻaga iʻa, faamama o le ea, paipa vevela, ma i nisi o vaega o vailaau faafomaʻi, aemaise lava o nifo.

O le tumama o lima e iai sona sao taua i le puipuia o le felauaiga o meaola ninii.Osone (O3) ose kesi e sili ona gaoioi ma le lautele o alaleo o aafiaga antimicrobial i siama, siama ma protozoa.E mafai ona faigofie ona gaosia i le lotoifale i afi laiti, ma solo i le vai paipa, ma vave auina atu i le O2 masani i le ea siomia.

Faʻavae i luga o lenei mataupu faavae, na fausia talu ai nei e le matou kamupani semasini fa'aeletonika feavea'i.O le uiga o lenei mamanu fou o loʻo i lalo:

1、Sulu i so'o se mea e te mana'o ai-mo ou lima, au mea (pei o lau telefoni fe'avea'i, matamata ma mea fa'aoga) mo le tausiga o lou pa'u, mo au fagafao, mo au pepe, ma mo le fa'amama o fualaau 'aina ma fualaau faisua.

2、Puipuia oe i soʻo se mea ma soʻo se taimi e te i ai - fetaui mo le tele o faʻaaliga.I le aoga faataitai, i le falemai, i le ofisa lautele, i le fale, ma i pati.

3, Laʻititi laʻititi faigofie ona ave, ma faʻaoga faigofie.

Matou te manatu o lenei mea e lelei atoatoa mo tausiga a le tagata lava ia i le taimi o faʻamaʻi o loʻo iai nei.E te manatu faapena?Afai e te fiafia, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi ma i matou, matou te tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga auiliili.

Mo nisi faʻamatalaga e mafai foi ona e asiasi i lalo sootaga

https://www.cnubetter.com/sterilizer-cleaning-es002-product/


Taimi meli: Sep-22-2021