Na fa'afefea ona suia amioga fa'afeusuaiga meataalo i le fa'ama'i (aemaise le mana'oga mo mea filemu)

Na fa'afefea ona suia amioga fa'afeusuaiga meataalo i le fa'ama'i (aemaise le mana'oga mo mea filemu)

 

 

O kamupani meataalo tau feusuaiga, pei o Lovehoney, na vaʻaia le faʻateleina o faʻatauga i le taimi o le faʻamaʻi, aemaise lava mo vibrator filemu. E faʻamagaloina oe i le manatu o tagata uma na sili atu ona faʻamaʻi i le taimi o le faʻamaʻi.

 

Ua lipotia mai e kamupani i le lalolagi atoa le si'itia tele o le faatauina atu o meataalo tau feusuaiga talu mai le amataga o le faama'i;e tusa ai ma le The New York Times, Wow Tech Group, o le kamupani matua o We-Vibe ma Womanizer, na vaaia le siitia o le 200-pasene i luga o le initaneti i le va o Aperila, 2019, ma Aperila, 2020. E faapena foi le Los Angeles TimeslipotiaLelo, le fa'ailoga meataalo tau feusua'iga e fa'atatau i Stockholm, na va'aia le si'itia o le 60-pasene o fa'atauga i luga o le initaneti ia Mati, 2020. Ma se su'esu'ega 2021.lomia faasalalaui le Journal of Psychosexual Health ua matauina e faapea o le faatauina atu o pepe meamea, ofuvae ma meataalo feusuaiga na faateleina i le taimi o loka COVID-19 i Ausetalia, Peretania, Tenimaka, Kolomupia, Niu Sila, Italia, Sepania, Farani, Initia, Amerika i Matu ma Aialani, atonu e tatau ona totogi. i le fa'atauva'a lava lea e tasi na mafua ai ona fa'aputu pepa faleuila.

 

 

E le na'o tagata o lo'o fa'atauina nisi meata'alo fa'afeusuaiga – o lo'o tulimata'i mea fa'apitoa.Fai mai le tagata faatau meataalo tau feusuaiga i luga ole laiga, Lovehoney, o tagata Kanata sa sili ona fiafia i meataalo tau feusuaiga, lea na mafua ai le oso i le 25-pasene o le faatauina atu o oloa e pei o le Whisper Quiet Classic Vibrator.


Taimi meli: Ian-17-2022